توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟ رئیس قوه قضاییه: ان‌شاءالله خواب‌هایی که برای ایران دیده‌اند تعبیر نخواهد شد اعلام جرم علیه مدیر اسبق مرکز بررسی‌های استراتژیک امروز و فردا این استان‌ها بارانی می‌شوند معاون سازمان محیط زیست: هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کلاهبرداری با دلار‌های تقلبی در ری؛ متهم دستگیر شد افزایش آمار بارداری اول در ایران بعد از ۴۰ سالگی

تکذیب خبر ضرب و شتم دختربچه آبدانانی

به گفته دادستان ایلام ماجرای تحصن، ضرب و شتم دختربچه آبدانانی که در برخی رسانه ها و شبکه های اجتماعی بازنشر می شود، صحت ندارد و تکذیب می شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 05
کد خبر: ۱۶۲۴۲۹

به گزارش راهبرد معاصر عبدالوهاب بخشنده روز دوشنبه اظهار داشت: طی روزهای اخیر خبری مبنی بر ضرب و شتم دختربچه آبدانانی به اسم تیام شاهماری در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و کانال های خبری معاندان به طور گسترده منتشر شد که ناراحتی و تشویش اذهان عمومی مردم را در پی داشت.

وی افزود: بعد از انتشار این خبر، بلافاصله موضوع از طریق دادستان شهرستان آبدانان پیگیری شد که طبق این بررسی ها، تحصن، اعتصاب و ضرب و شتم این دختربچه دبستانی کذب محض بوده و صحت ندارد.

بخشنده ادامه داد: انتشار گسترده این خبر حاصل شیطنت هدفدار و جهت مند رسانه های معاند برای تشویش اذهان عمومی و برفروختن خشم مردم است.

وی با تاکید بر اینکه تکریم مردم و مراجعان همیشه مورد تاکید و در دستور کار محاکم قضایی است، یادآور شد: به طور قطع با عوامل اصلی و منتشر کنندگان اینگونه اخبار کذب که جامعه را ملتهب و نگران می کنند، به شدت برخورد خواهد شد.

دادستان مرکز استان ایلام اضافه کرد: مردم فهیم و موقعیت شناس ایران اسلامی به دروغ پراکنی ها و شیطنت‌های دشمنان و رسانه های معاند کاملاً آگاه هستند و بدون توجه به شایعات و اخبار کذب این رسانه ها، نقشه های پلید دشمنان را یکی پس از دیگری خنثی و نقش بر آب می کنند.

به گزارش ایرنا، طی روزهای اخیر تصاویری از یک دختربچه ساکن آبدانان در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی مبنی بر تحصن این کودک به منظور آزادسازی پدرش مقابل دادگستری آبدانان در حال انتشار است و از دیروز خبری در خصوص ضرب و شتم دختر مذبور توسط نیروهای امنیتی منتشر شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر